Voordat je contact met ons opneemt, kijk dan eerst of het antwoord op je vraag hiertussen staat. Hierdoor voorkom je dat je moet wachten op een reactie. Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met info@stickersalon.nl
Heb je je bestelling geplaatst voor 16.00 uur? Dan kan je morgen je bestelling verwachten tenzij anders aangegeven.

Woon je in België? PostNL heeft door COVID-19 momenteel vertraging met bezorgen vanuit Nederland naar België. Je bestelling wordt door PostNL bezorgd na 2 tot 3 werkdagen. Excuses voor het ongemak.

MOGELIJKE VERTRAGING IN DECEMBER
De feestdagen komen er weer aan en dat betekend enorme drukte bij ons en het postkantoor. Wij doen ons uiterste best om jouw bestelling dezelfde dag te versturen. Doordat de feestdagen eraan komen heeft het postkantoor enorme drukte met het verwerken van alle bestellingen, hierdoor kan het voorkomen dat PostNL niet zoals beloofd de volgende dag kan leveren. Namens ons onze oprechte excuses hiervoor.
De folie waarmee de stickers gemaakt worden zijn van hoogwaardig kwaliteit wrapfolie. De folie heeft Air-Release kanalen waardoor lucht gemakkelijk onder de stickers vandaan ontsnapt. Luchtbubbels veeg je als het waren gewoon weg.

Onze stickers hebben ook een herstel functie. Als je tijdens het plakken een fout hebt gemaakt waardoor je sticker niet meer mooi glad is, kun je het door middel van een föhn weer terugbrengen naar originele staat.

De stickers blijven jaren lang goed en zijn ook weer gemakkelijk te verwijderen.
Onze stickers zijn eenvoudig aan te brengen. Zorg er wel voor dat de ondergrond waar je de sticker wilt gaan plakken goed schoon is. Je kunt simpelweg de achterkant van de sticker eraf halen en direct beginnen te plakken zonder enige bijzaken.

Grotere stickers zoals onze Race Striping kun je ook met een schone ondergrond in één keer goed plakken. Echter raden wij aan om bij deze grotere stickers de ondergrond nat te maken door middel van bijvoorbeeld een plantenspuit. Hierdoor kun je de sticker erop leggen en nog gemakkelijk positioneren voordat je hem aandrukt. Zo voorkom je dat je sticker scheef geplakt zit.
Wij hebben gekozen voor formaten die veel gebruikt worden en universeel te gebruiken zijn. Heb je liever een formaat dat niet op de site staat, dan kunnen we je daar alsnog mee helpen. Stuur ons dan een e-mail via info@stickersalon.nl met je aanvraag van wat je graag wilt. Wij doen ons best je zo goed mogelijk te helpen en het voor je te realiseren.
Hoogwaardige wrapfolie
custom stickers
morgen in huis
gratis verzendkosten
You have successfully subscribed!
This email has been registered